У центрі Лондона частину вулиці перейменовано на Kyiv Road

У центрі Лондона частину вулиці перейменовано на Kyiv Road

Вестмінстерська міська рада перейменувала частину однієї з вулиць у центрі Лондона на Kyiv Road. 

Про це дізналась з повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

 

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Kyiv Road охоплює невелику ділянку Bayswater Road W2.

“Вестмінстер є домом для українських біженців, які вимушено виїхали зі своїх домівок через військову агресію рф на території України. Представники Вестмінстерської міської ради та її лідер Адам Хуг вважають, що перейменування є доречним символічним жестом для української нації, хоробрість якої надихнула міжнародну спільноту. Дякуємо британським колегам та мешканцям Вестмінстера за надану допомогу Україні та підтримку у вшануванні столиці нашої країни”, – наголосив Володимир Бондаренко.

Депутатка Київської міської ради Вікторія Муха у центрі Лондона на Трафальгарській площі передала українській громаді та британським колегам меседж: “Мер Києва Віталій Кличко говорить: Stand with Ukraine! Разом ми наближаємо нашу перемогу!”

Як нагадали у КМДА, наразі делегація Київської міської ради перебуває з робочим візитом у Лондоні задля налагодження міжмуніципальної співпраці.

Раніше писала, що уряд Великої Британії запровадив санкції проти осіб, пов’язаних із великими російськими компаніями. До санкційного списку потрапили компанії “Газпром”, «Росатом», «Ростех», “Аерофлот”, а також компанії, які займаються виробництвом або ремонтом військової техніки для збройних сил росії.

Источник