Кондитер

Описание

Заробітна плата (усього): 10000 грн
У тому числі основна: 8000 грн
Опис
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Основні функціональні обов'язки:
Розуміти технологічні картки та працювати з ними;
Готувати напівфабрикати (формувати цукерки та батончики, розрізати та глазурувати продукти, темперування виробів тощо)
Працювати уважно, якісно та відповідально;
Дотримуватись внутрішніх стандартів гігієни, безпеки та санітарних норм.
Контактний номер : 0675207428.
Вид трудового договору:
безстроковий
Режим роботи:
Робота змінами
Умови організації праці:
Звичайні умови
Соціальні переваги:
інше
Професійні компетенції (знання, навички):
Важливо! Необхідно мати досвід роботи на харчовому виробництві від одного року!
Режим роботи: нічна зміна.
Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):
Комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність;
Вміння працювати в команді;
Орієнтація на результат та розвиток.

Посмотреть контакты →