Привітання з днем народження бабусі

Найкращі привітання з днем народження бабусі


Рідний наш чоловік, наша мила бабуся! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом. Бажаємо тобі довгих і світлих років, завжди бути повною оптимізму і доброти, не хворіти ні дня. І радувати не тільки онуків, а й правнуків!


Дорога моя, кохана, обожнювана бабуся! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі залишатися завжди такою чарівною, доброю, лагідною, привітною, гостинною, чи не старіючої душею, просто красунею! І, звичайно ж, більше всього на світі ми бажаємо тобі прожити до старості в доброму здоров’ї!


Бабуся, я в твій день народження бажаю гарної погоди в твоєму житті і найдобріших почуттів душі. Дорога бабуся, бажаю легко збиратися з думками, чудово управлятися зі справами, із задоволенням проводити час з близькими і з радістю зустрічати кожен новий день.


Моя мила бабуля! З Днем народження тебе! Бажаємо море здоров’я, затишку в душі. Радуй нас ще багато-багато років своєю теплотою, любов’ю і прекрасним настроєм. Ми завжди будемо дарувати тобі радість, добро і прекрасні моменти.


Мила моя, ласкава, розуміюча, добра і мудра! Ні на мить не забувай, що я тебе люблю. І зроблю все, щоб побалувати тебе так само, як мене колись балували в дитинстві. Нехай в твоє вікно завжди світить сонечко, у вазі будуть твої улюблені квіти, а на порозі – бажані гості. Здоров’я тобі, посмішок і щоденних приводів для дрібних радостей. З днем ​​народження, бабуся!


Сьогодні, свою найкращу бабусю, саму дорогу й кохану, я сьогодні вітаю з днем народження. Бажаю тобі в житті завжди багато веселого і яскравого. Щоб твоє серце ніколи не знало печалі. Щоб твоя душа то і діло що веселилася. Приймай від свого онука ці слова, і знай, що я завжди поруч. Я завжди буду з тобою моя бабуся. З днем народження тебе.


Улюблена бабуся! Урочисто зараз я вітаю тебе з днем твоїх іменин! І ось тепер, хочу тобі від усієї душі нажелать не знати печалі і бід. Бути здоровою і щасливою. Що тобі для щастя треба? Щоб були щасливі твої діти і онуки. Щоб всі жили в достатку і світі.


У мене сама турботлива і добра бабуся на світі. З днем народження тебе, моя хороша! Я пам’ятаю, як в дитинстві ти в’язала мені шкарпетки, і не спала ночами, щоб швидше закінчити кофтинку на свято. Ти завжди хотіла, щоб твоя онучка була найкрасивішою і коханою. Спасибі тобі за це, люба.


Улюблена бабуся, нехай твоя енергія та оптимізм допомагають друзям і близьким людям повірити в себе. Нехай чарівні дива з дитячих казок відбуваються кожен день. Бажаю головною чарівниці мого дитинства залишатися такою ж юною душею, веселою і життєрадісною. Залізного здоров’я, нових відкриттів і творчих ідей! Вітаю!


Нехай сади цвітуть лише для тебе, нехай для тебе лише Сонце світить, нехай лише, бабуля, для тебе весна крокує по планеті! Твій онук несе тобі квіти, твій онук несе тобі подарунки! Літай по життю метеликом, красивим і безмірно яскравим, нехай кориться тобі все в цьому світі дороги, будь самою щасливою на Землі! З днем народження!


Найдорожча і чудова моя бабуся, з днем народження тебе! Добра і радості, щастя і здоров’я, всіх-всіх благ тобі бажаю! Нехай кожен день приносить тільки хороше, а настрій буде теплим і сонячним.


З днем народження, бабуля. Бажаю для діди залишатися сизокрылой голубкою, а для всієї сім’ї — вільної, веселою і життєрадісною ластівкою. Нехай буде менше клопоту і турбот, побільше радісних звісток і щасливих подій.


Бабуся – зі святом! День народження – велике свято. Я дуже радий привітати улюблену бабусю з днем ​​появи на світ. Хочу висловити подяку за її теплоту і розуміння, а ще побажати всього найкращого. Величезного щастя, великої любові, гарного настрою, міцного здоров’я. Щоб з онуком ти була на ти – дарую тобі, кохана, квіти!


З днем ​​народження, бабуся. Бажаю доброго здоров’я і втішного настрою, багатих врожаїв і ясних днів. Мила моя, нехай дні вважають не твої роки, а миті радості, щастя і привітних зустрічей.


Улюблена бабулечка, найголовніше моє побажання в твій день народження – будь здорова! А ще бадьора духом і міцна тілом. Наша сім’я готова оточувати тебе теплом і турботою, підносити приємні сюрпризи і балувати. Бажаю, дізнаватися тільки добрі новини, насолоджуватися щастям. Посміхайся частіше – ми постараємося знаходити цьому якомога більше приводів.


Оригінальні привітання з днем народження для бабусі


Дорога бабуся, зі світлим святом, з найтеплішим в році, з твоїм днем ​​народження вітає тебе внучка! Дякую за найсмачніші і ароматні булочки і пиріжки з яблуком і корицею. Твій дім завжди асоціюється у мене з запахом свіжої випічки. Ти незвичайна бабуся.


Дорогоцінна моя бабуся! Від щирого серця вітаю тебе з Днем народження! В цей день я хочу сказати тобі спасибі! Ти завжди допомагаєш з уроками, знаходиш час, щоб вислухати, і годуєш най-най смачним варенням на світі! Довгих років життя! З любов’ю, твій онучок!


Бабуся моя дорога, внучка всім серцем бажає тобі завжди командувати парадом, кожен день віддавати накази свого серця зустрічати світанок з любов’ю і надією. Нехай цей день народження не тільки відлічить ще один рік життя, але і подарує тобі мішок міцного здоров’я і гарного настрою.


Вітаючи з Днем народження бабусю, я не можу не висловити їй вдячність і щиру вдячність за все те – незримий, але відчутний серцем, що вона дарувала мені довгі роки! Увага, турбота, ласка, мудрі повчання і настанови! Дорога бабуся, ти для мене – рідний чоловік, за якого я стою горою, і якому в День народження бажаю тільки одного – щастя! Нехай воно прийде до тобі, щоб ніколи не залишити, і принесе у твоє життя нові, дивовижні і яскраві фарби!


Мила моя бабуся, вітаю тебе з цим чудовим святом – з твоїм днем ​​народження! Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди і надійні друзі. Нехай переступає через поріг твого будинку тільки радість, а тривоги завжди залишаються за дверима! Бажаю спокійного серця, міцної сім’ї та великого щастя!


Мила бабуся! Вітаю від щирого серця з щасливим днем ​​- Днем Народження! Це свято для всієї родини. Скільки років ти радуешь нас своєю присутністю, своїм теплом і добротою. Кращою бабусі на світі немає. Прийми мої найтепліші побажання. Я найщасливіший онук на світлі. Любові, щастя і добра. Будь самої радісною завжди.


Дорога, улюблена бабуся! Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Від щирого серця дякую тобі за ласку, турботу і ніжність, за твою увагу і доброту! Я тебе дуже люблю! Бажаю радості душевної, щастя і здоров’я, благополуччя, спокою і бадьорості духу!


Улюблена бабуся, з днем ​​народження! Яке щастя мати можливість вітати тебе, обіймати, цілувати, дружити. Спасибі за все! Бажаю більше приводів для веселощів, менше для смутку. Здоров’я, ясних днів, уваги, турботи, благополуччя, радості на всіх фронтах життя.


Моя рідна бабуся, хочу, щоб Ти знала, що я дуже сильно люблю Тебе. Ти особлива. В Тобі є все: розум, краса, молодість, бадьорість, доброта і безліч інших позитивних якостей, яких не вистачить дня, щоб перерахувати. Вітаю Тебе з Днем народження і бажаю тобі довголіття від Бога, поваги від людей і любові від рідних людей.


В твій День народження в рідний дім злітаються всі сини, дочки й онуки. Саме тому сьогодні тут так багато усміхнених і радісних облич. Бабуся, прийми від мене найніжніші і добрі побажання. Нехай серце наповниться любов’ю, підуть геть всі образи і туга, хвороби ніколи не турбують і кожен новий день приносить тільки радість.


Моя найулюбленіша бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі прекрасних відчуттів, барвистих вражень, радісних подій, багато приводів для посмішок і сміху. Ти найдобріша і уважна, сама розуміє і любить – просто найкраща бабуся у всьому всесвіті!


Я з гордістю можу сказати, що моя бабуся – найкраща і турботлива на всьому білому світі. Як часто ти мені говорила: «У моїй молодості було все по-іншому». Сьогодні я бажаю тобі від душі хоч на мить поринути в твої найщасливіші спогади і знову відчути себе молодою красунею. Продовжуй ще многії літа радувати нас телефонними дзвінками, листівками, мудрими порадами і домашніми ласощами!


Моя мила Бабуся, в цей чудовий день, хочу привітати тебе з прекрасною датою. Дякую за твої добрі руки, які зберігають і допомагають мені всі ці роки. Та мудрість, якою тебе нагородило небо, не раз допомагала мені в прийнятті нелегких рішень. Твоє величезне серце, немов тиха гавань, в яку поспішають припасти кораблі в хвилини шторму. І скільки разів ти збирала мій розбитий корабель життя і невпинно, знову і знову направляла в правильне русло! Нехай сам Господь заповнить всі твої потреби і вбереже тебе від бід!


Саму добру і люблячу бабусю сьогодні поспішаю привітати з Днем народження. Скільки ночей ти провела у моїй ліжечка, розповідаючи чарівні казки про принцес і прекрасних принців. Так приємно сьогодні все це згадувати. В твій День народження від усієї душі бажаю тобі міцного здоров’я, щоб вистачило сил у дворі грати з онуками в футбол, натхнення тобі і довгих років спокійного життя без хвороб і тривог!


Сьогодні День народження у моєї найкращої бабусі на землі! Вітаю! Ти наймолодша, сучасна і енергійна бабуся. Я хочу тобі побажати, щоб вогник енергію і позитиву ніколи не згасав у тебе. Радуй нас і всіх оточуючих своїм заразливим сміхом.


Улюблена моя бабуся вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі, щоб року тебе не міняли, щоб життя не було з тобою суворою, щоб кожен день був легким і прекрасним, а здоров’я було на висоті.


Бабуленька, приймай наші найкращі вітання! Ми бажаємо тобі здоров’я як у бика, щоб могла ще підкорити Еверест. В душі будь завжди молодою двадцятирічною дівчиною. Гідну пенсію бажаємо тобі, щоб така прекрасна пора була не в тягар. А ми обіцяємо тобі бути поруч, щоб ти відчувала нашу підтримку. З Днем Народження, рідна!


Моя дорога бабуся! Сьогодні День Народження у тебе, а це значить, що я просто зобов’язана обійняти тебе, розцілувати і слухати всі твої настанови і виконувати побажання. Зрозуміло, ти завжди впевнена, що ми, твої внуки, вічно голодні і скоро зовсім виснажимося. Ми не будемо тебе розчаровувати і зметемо весь твій святковий стіл! Спасибі, бабуля, за теплоту твою і ласку, яку ти ніяк не розтрачуєш з роками, за наших чудових батьків і за виховання  нас, так віддано тебе люблячих.


Дорога моя і мила, сама любима на світлі бабуся, бабулечка! Сердечно вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю, щоб вітати тебе можна було ще багато-багато років! Живи, рідна, до ста років в доброму здоров’ї і відмінному настрої! Нехай у тебе завжди буде на обличчі мила і приємна посмішка, а очі тихо сяють щастям! Благополуччя і бадьорості, віри і надії, краси і натхнення! Нехай Бог благословляє тебе кожну хвилину і дає радість твоєму доброму серцю!


Дорога бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження. Хочеться побажати тобі сонячних і радісних днів, здоров’я, щастя і благополуччя. Ніколи не старій ні душею, ні серцем, даруй добро і посмішку близьким, і отримуй турботу і розуміння у відповідь. Нехай все у тебе буде добре, бабуся.


Красиві привітання з днем народження для бабусі


Моя дорога бабуся! Сьогодні День Народження у тебе, а це значить, що я просто зобов’язана обійняти тебе, розцілувати і слухати всі твої настанови і виконувати побажання. Зрозуміло, ти завжди впевнена, що ми, твої внуки, вічно голодні і скоро зовсім виснажуємо. Ми не будемо тебе розчаровувати і зметемо весь твій святковий стіл! Спасибі, бабуля, за твою теплоту і ласку, яку ти ніяк не розтратиш з роками, за наших чудових батьків і за нас, так віддано тебе люблять.


Те що ти сьогодні відзначаєш свій день народження, то що посміхаєшся, то що щаслива. Це велика радість для мене, то що ти поруч з нами, щаслива і весела. Прийми ж від мене, від свого люблячого внука привітання з цим прекрасним днем. Нехай всі твої бажання здійснюються. Адже ти дуже багато значиш для мене. З іменинами дорога бабуся. Щастя тобі і багато натхнення.


Наша рідна бабуся, вітаємо з Днем Народження! Ми Вас дуже сильно любимо. Ви у нас особлива – найрозумніша, красива, молода, бадьора, добра і ще є безліч інших позитивних якостей, але не вистачить дня, щоб перерахувати. Від щирого серця вітаємо з Днем народження і бажаємо довголіття від Бога, поваги від людей і любові від рідних. Бабуся для нас завжди приклад. Міцно обіймаємо і цілуємо.


Моя найдорожча і улюблена бабуся! Вітаю тебе з цим святковим днем, і від усієї душі тобі бажаю ще багато щасливих років, живи без горя і бід. Бажаю душевної та теплої весни, щоб збувалися всі ожиданья, прошу тебе, ніколи не сумуй, а я постараюся виконувати всі твої бажання. Нехай життя буде довгою, погода безхмарною, ніжне сонце, вітер ласкавий, теплий дощ, щастя безмежне, а ти, як і раніше – мила, добра і сама ніжна!


Рідна моя, мила і гаряче улюблена бабуся! Прийми мої вітання. Насамперед бажаю тобі здоров’я, їх ніколи не буває багато, щастя, але не приходить на мить, а який оселився в твоєму домі навічно. Любові, поваги та розуміння, при цьому не тільки з боку близьких і дорогих серцю людей. Миру, тепла, затишку, радості і благополуччя.


Бабуся! Ти така молода, у тебе іскряться очі, а усмішка таїть в собі чарівність. Вітаємо тебе з днем народження! Всіх благ тобі, рідна, здоров’я і бадьорості, сміху і повний дім онуків, ніжних обіймів і міцної підтримки. Ти сама неймовірна вигадниця і затейница. Нехай роки не мають над тобою влади, а зморшки накопичуються лише від сміху та посмішок. Хай сонце освітлює кожний прожитий день. Ми тебе любимо.


Бабуля, в будь-яку пору року ти зігріваєш моє серце ласкою, ніжністю і любов’ю. Не знаю таких слів, якими б висловити те відчуття щастя, надійності та піклування, яке у мене з самого дитинства. Ти дорога для мене! Мені можна просто сказати, що ти — дуже близький, коханий, дорогий людина для мене. Від усієї душі, я вітаю тебе з Днем Народження і бажаю тобі гарного настрою, міцного здоров’я, тепла і затишку в домі і будь завжди такою життєрадісною. Ти найулюбленіша для мене, моя бабуся!


Люба бабуся! Ти нам віддала стільки сил і тепла, ти зв’язала наше життя нитками, ретельно підбираючи кожну петельку, кожну ниточку! Спасибі тобі! Вдячності немає меж! Ми бажаємо тобі довгих і радісних років життя! Плач частіше, але завжди тільки від щастя! З днем народження!


Улюблена і рідна бабуся! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі: кожен день бачити посмішки рідних, і щоб посмішка не сходила з твого обличчя. Нехай повною чашею наповнитися здоров’я, а любов і повагу рідних і близьких людей, ніколи тебе не залишають. Пам’ятай, що коли ти поруч – на душі тепло і добре. Будь щаслива і ні коли не сумуй. З днем ​​народження, бабуся!


Вітаємо з днем народження нашу чудову маму і бабусю! Бажаємо неймовірно міцного здоров’я, великих і радісних подій, посмішок, гарних новин і безперервного потоку позитивних емоцій. Нехай у тебе завжди і у всьому буде порядок, любов зігріває душу, а сім’я — залишається незмінним променем щастя і натхнення!


З днем народження, наша дорога. Добра мама, турботлива бабуся і просто чудова жінка. Рідна, ми бажаємо тобі не здавати своїх позицій, завжди впевнено і твердо стояти на своєму, кожен день проводити в променях щастя навіть без особливих на те причин.


Дорогий бабусі бажаю на день народження, щоб не було часу для смутку. Щоб було у тебе захоплююче улюблене заняття і ти захоплено їм займалася. бажаю завжди самовдосконалюватися, щоб бути самою приголомшливою, розумною і освіченою бабусею в світі. Бажаю тобі кохання, як ціла планета, щоб вона цілком і повністю поглинула твоє серце і запаморочила голову.


В твій День народження, бабуля, бажаю довголіття, здоров’я і натхнення. Ти для мене як ясний промінчик світла, що опромінює все навколо своїм теплом і безмежною любов’ю. Завжди прийдеш на допомогу, попросиш одягнутися тепліше, а якщо на душі важко, обіймеш, зрозумієш і заспокоїш. Бажаю, щоб твій безцінний життєвий досвід, щедрість і мудрість передавалися на благо ще багатьом наступним поколінням.


Моя улюблена бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб ти завжди була в доброму здоров’ї і прекрасному настрої. Нехай близькі і рідні люди радують тебе, піклуються і оберігають. Нехай життя приносить дивовижні сюрпризи і щасливі моменти. Щастя тобі, моя найкраща бабуся!


Дорога моя сама присамая найлюбімішая бабуся! Звичайно ж, я тебе сьогодні хочу привітати з цим святковим днем, днем ​​народження! Тепер, хочу я з усією душею побажати тобі бути сильною в цій не простій сьогоднішнього життя. Міцного тобі здоров’я, підтримки. Нехай у тебе будуть завжди поруч близькі, рідні, які будуть тобі допомагати і підтримувати.


Мила бабуся! Вітаю від щирого серця з щасливим днем ​​- Днем Народження! Це свято для всієї родини. Скільки років ти радуешь нас своєю присутністю, своїм теплом і добротою. Кращою бабусі на світі немає. Прийми мої найтепліші побажання. Я найщасливіший онук на світлі. Любові, щастя і добра. Будь самої радісною завжди.


Зворушливі привітання з днем народження бабусі


Рідна, найулюбленіша на світі! Прийми мої щирі вітання з Днем народження! Знай, що я тебе дуже сильно люблю і завжди буду поруч з тобою. Дякую за твою сердечну теплоту, добрі напуття і ласкаві руки. Дякую за роки дитинства, наповнені твоєю любов’ю і турботою! Будь завжди здорова, не знай печалі і прикрощів і пам’ятай – ти найкраща, моя бабуся!


Чим стурбовані сьогодні наші бабусі? Високими цінами, низькими пенсіями, відсутністю турботи про пенсіонерів і пільговиків. Так ось бажаю тобі, бабулька, в свій день народження не думати про це. Нехай наша держава перегляне всі свої закони і збільшить пенсію нашим дорогим бабусям і дідусям. Нехай вони не захмарюються через це, хоча б. Нехай будуть міцними їх нерви. Бажаю тобі бабуся здоров’я міцного і вітаю тебе зі світлим днем ​​народження.


Бабуся, рідна, вітаю тебе з чудовим святом, з твоїм днем народження! У цей святковий день ми всією сім’єю зібралися разом і ми всі щиро цьому раді. Бабуля, я від усього серця бажаю тобі довгих і щасливих років життя, здоров’я, всіх благ. Ти завжди дарувала нам своє тепло і ласку. Ми, твої улюблені онуки, вітаємо тебе і будемо робити все, щоб ця теплота повернулася до тебе багаторазово. З святом тебе, люба бабуся!


З днем народження хочу привітати свою дорогу, можна навіть сказати, свою безцінну бабулечку, нашого доброго ангела! Нехай в цей день збуваються твої найзаповітніші мрії, хай панує у твоєму домі атмосфера любові, тепла і безмежної взаємоповаги! Я, твій онук, обіцяю завжди бути поруч, допомагати у всіх справах, навіть мити посуд!


З днем ​​народження, дорога моя бабуся. Я тобі бажаю безмірною чаші міцного здоров’я і неосяжних просторів радості душі. Нехай твій настрій ніщо не затьмарює, нехай завжди твій ангел тебе виручає.


Бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Радуйся кожному сонячному і дощовому дня, кожної травинці і кожної квітки, а я обіцяю в свою чергу радувати тебе кожен день і не давати тобі сумувати!


Бабуся, я дуже хочу, щоб ти була здорова і життя побільше тебе радувала, нехай любов тих, хто тобі доріг, робить тебе щасливою. Я дуже тебе люблю і вітаю з Днем твого народження!


Бабуся, ти наш ангел-охоронець! З дитинства оберігаєш нас, зігріваєш своїм душевним теплом, даруєш спокій і затишок. У цей святковий день ми сердечно вітаємо тебе і бажаємо здоров’я, довголіття, що б ти завжди була з нами поруч. З Днем народження!


Мила бабуся! У День Народження твій ми хочемо присвятити самі добрі, теплі, приємні слова нашої дорогої родички. Мудрість твоя, чуйність і турбота безцінні, ми тобою завжди дуже пишаємося! Ти найкраща співрозмовниця, сама чуйна – розумієш нас і підтримуєш, поради твої завжди корисні і слушні. Висловлюємо тобі свою вдячність, вітаємо з чудовим, чарівним святом! Бажаємо, щоб ти щодня знаходила щирий привід для довгої радості, відчувала себе відмінно, була постійно веселою!


Мила і добра наша бабуся! Ми сердечно вітаємо тебе з твоїм святом – днем народження! Ми радіємо, коли ти посміхаєшся – бажаємо тобі завжди бути в піднесеному настрої! Бережи себе – нехай самопочуття завжди буде відмінним, щоб вистачало сил на всі справи і задуми. Ну а ми – твої онуки, будемо намагатися радувати тебе і підтримувати у всьому!


У нашій родині бабуся, немов добра королева, підтримує затишок, мир і порядок у нашому домашньому царстві, і сьогодні, в її День народження, саме час зізнатися, що без її турботи, любові й уваги не було б у нас такого щастя! Тому милої бабусі в її День народження я побажаю, перш за все, щастя! Неосяжного, теплого і світлого, як саме сонечко! І ти бабуся, світи нам, немов сонечко, ще довгі роки!


З днем народження, бабуся, бабусечка, бабця! Я так тебе люблю! Я дуже щаслива, що ти у мене є. Ти один з найдорожчих і близьких мені людей. З днем народження! Спасибі, що завжди выслушаешь і допоможеш. Хай тебе оберігає Бог і благословлять небеса за твою турботу і розуміння, за твою любов до онукам! Нехай будеш ти коханою і щасливою!


З Днем Народження люба бабуся! Спасибі за теплоту, за турботу, за любов, якою ти нас зігріваєш кожен день! Бажаємо тобі жити довго, не знаючи тривог та прикрощів, будь здорова і повна сил! І, хоч роки пролітають, як забирає вітер листя з гілок, хай у тебе не буде смутку, адже тебе завжди оточують уважні діти і повні енергії і оптимізму онуки, а твої подруги завжди підтримають у веселих посиденьки з чаєм і піснями. Залишайся, як завжди привітною і молодий душею!


Тільки у моєї бабусі завжди виходять найсмачніші пироги з картоплею, самі ароматні булочки і самий пишний хліб. Цим же премудростям ти і мене навчила, дорога, улюблена бабуся. Я бажаю тобі залізного здоров’я, ніколи не торкатися до крапель від серця, тонометр і градусник. Нехай здоров’я буде міцним, як у спортсменки, а справжній вік надійно приховує мила усмішка, відмінне почуття гумору і здоровий оптимізм.


Дорога і улюблена бабуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, мирного неба, трепетного і шанобливого уваги близьких, теплоти і турботи. Нехай у домі панує благополуччя та достаток. Будь такою ж мудрою і терплячою, ввічливою і кмітливих, яка ти є. Опорою і підтримкою, щасливою і коханою, всім нам!


Моя улюблена бабуся, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі прекрасних відчуттів, яскравих вражень, радісних подій, багато приводів для посмішок та сміху. Ти сама добра і уважна, сама уважна, любляча — просто найкраща бабуся у всьому всесвіті!


Найбільше я люблю ходити в гості до тебе, люба бабуся! Люблю з тобою розмовляти, слухати твої історії! Спасибі, що ти у мене є! Дякую, що ти така весела й розуміє! Залишайся завжди самої усміхненою, самої бадьорою, найдивовижнішою бабусею на світі!


Бабуся пожаліє, бабуся голубить і нічого не розповість батькам. Бабусі нам потрібні для душі і підняття настрою, тому що про здоров’я і матеріальних потребах піклуються мама і тато. Я знаю кожен кущик, камінчик і квіточка на протоптаною з дитинства стежкою до твого дому. Нехай вона ніколи не зникне і не заросте бур’янистою травою. Цілую і люблю свою бабусю!


Теплі привітання з днем народження бабусі


Моя мила Бабуся, у цей чудовий день, хочу привітати тебе з прекрасною датою. Дякую за твої добрі руки, які зберігають і допомагають мені всі ці роки. Та мудрість, якою тебе нагородило небо, не раз допомагала мені в прийнятті нелегких рішень. Твоє величезне серце, наче тиха гавань, в яку поспішають пригорнутися кораблі в хвилини шторму. І скільки разів ти збирала мій розбитий корабель життя і невпинно, знову і знову направляла в правильне русло! Нехай сам Господь заповнить всі твої потреби і вбереже тебе від бід!


Дорога моя мила, сама любима на світі бабуся, бабуся! Сердечно вітаю тебе з днем народження і бажаю, щоб вітати тебе можна було ще багато-багато років! Живи, рідна, до ста років у доброму здоров’ї та гарному настрої! Нехай у тебе завжди буде на обличчі мила і приємна посмішка, а очі тихо сяють щастям! Благополуччя і бадьорості, віри і надії, краси і наснаги! Нехай Бог благословляє тебе кожну хвилину і дає радість твоєму доброму серцю!


Мила, хороша, рідна, кохана, єдина, чудова і просто – най-найкраща бабуся на світі! Це все ти! Як же добре, що є ти у мене, що зігріваєш завжди добрим словом, розуміючим поглядом, ласкавим дотиком. Щастя тобі, рідна! Твоя онучка.


Бабуля, я в твій день народження, бажаю гарної погоди в твоєму житті і самих добрих почуттів душі. Дорога бабуся, бажаю легко збиратися з думками, чудово управлятися з справами, з задоволенням проводити час з близькими і з радістю зустрічати кожен новий день.


Бабуся моя рідна. Бажаємо, щоб міцне здоров’я було у тебе. Нехай в душі твоєї завжди панує спокій, щоб ти завжди була улюбленою, щоб залишалася молодою. Нехай в цей день, день твого народження з посмішкою і вітаннями буде повна хата гостей.


Бабуся, вітаю тебе з твоїм світлим святом. Ти промениста, дивовижна, неймовірна і незрівнянна, прошу, будь такий завжди! Моя хороша, дорогоцінна, з днем ​​народження. Бажаю тобі щасливих, сонячних, сприятливих днів, міцного здоров’я, веселощів, безтурботності і яскравості. Нехай над твоєю головою буде мирне небо, а душа буде відкрита до нових вражень!


Кава, свічки, аромат ванільних пряників і кориці нагадає сьогодні твій прекрасний і гостинний будиночок. Ми любить тебе за роки, які ти нам подарувала, дорога наша бабуся. Нехай твоє життя стане солодкою, немов кавова цукерка, яку ти так любиш, доброю і ніжною, немов ванільна булочка, а так же прекрасним, немов солодке полуничне варення, приготоване добрими руками люблячого людини. Нехай ніжність рук твоїх ще довго зігріває наші серця і душі, служить прекрасним розрадою тому, що ми дуже цінуємо все твої поради, добрі поцілунки і радісні спогади, якими ти так любиш ділитися з нами, тому, що в них відбилася твоя мудрість, любов і досвід, якого всім нам не вистачає.


Нехай сади цвітуть лише для тебе, нехай для тебе лише Сонце світить, хай тільки, бабуля, для тебе весна крокує по планеті! Твій онук несе тобі квіти, твій онук несе тобі подарунки! Літай по життю метеликом, красивим і безмірно яскравим, нехай підкоряються тобі все в цьому світі дороги, будь найщасливішою на Землі! З Днем народження!


Своєї улюбленої і рідної бабусі внучка на день народження бажає люблячих чоловіків навколо: сина, онука, зятя, чоловіка. Нехай завжди тебе оточує атмосфера добра, гармонії і взаєморозуміння. Нехай тобі живеться весело і легко. Ніякі хвороби нехай не приходять в твій дім. Гарного тобі здоров’я, бадьорості, сили.


Для мене цей день не просто особливий, не просто довгоочікуваний. Для мене цей день самий хвилюючий. В цей день, я йду до тебе бабуся з самим великим букетом квітів, з самим гарним подарунком. Дорога моя бабуся, прийми від свого онука ці побажання з днем народження. Нехай казка, спуститися з небес і подарує тобі найбільш яскравий відрізок з твого життя. Нехай все те, що подарувала тобі доля, подвоїтися або потроїтися і принесе тобі багато радості. З днем народження моя бабуся. Бути твоїм онуком, велике щастя.


Бог благословив цю сім’ю і подарував їй справжнього янгола, який піклується про всіх нас і вчить нас щирій любові. Цей янгол — ти, бабусю, завжди огортаєш нас своєю любов’ю і добротою. Ми тебе обожнюємо і вітаємо з днем ​​народження!


Проходить час, змінюються часи, світ потихеньку перетворюється, але що незмінно супроводжує мене протягом всього мого життя, так це бабусина турбота, її мудрі поради, добродушне і тепле ставлення до своїх онуків. Сьогодні, в день твого народження, бабуля я хочу сказати тобі величезне спасибі за твою любов і турботу. Бажаю тобі не відчувати свого віку – не хворіти, бути бадьорою духом і прожити ще як можна більше щасливих років! Я пишаюся тим, що у мене така світова бабуся. З Днем народження!


У день народження нехай небо буде синім, нехай Сонце світить яскраво, хай не буде в серці місця для журби, нехай найкращим подарунком для бабусі буде присутність за святковим столом всіх членів її величезної родини! Нехай хвороби вмить вилікуються, нехай проблеми розвіються, як дим багаття, нехай образи розтануть, як перший сніг! Твій онук.