Коли шанс стати успішним є мінімальним: версія Хмельницького » — новости экономики Украины | Экономика

Василь Хмельницький – один з найбільш успішних бізнесменів України. Прикметна риса діяльності Хмельницького – це постійне та усестороннє продукування інновацій у різних секторах національної економіки.

На своїй сторінці у Facebook Василь Хмельницький розкриває секрет свого успіху у бізнесовій діяльності та акцентує увагу на вчинках, які людина має здійснювати щодня.

«Якщо сподіватись виключно на долю та плисти за течією – шанс стати успішним мінімальний. Я тричі втрачав в своєму житті все: бізнес, гроші, мав мільйонні борги. Я щоразу міг змиритись з долею і сказати, що не здатний щось змінити. Але я переконаний, що все тільки в наших руках – це найкраща мотивація, яка змушує підніматись зранку з ліжка та крок за кроком йти до своєї мети», – переконливо стверджує Хмельницький.

Нагадаємо, що Василь Хмельницький досяг значних успіхів в інвестиційній діяльності, трансфері інновацій, передачі передового іноземного досвіду. Є ініціатором створення інноваційної IT-школи та онлайн-платформи «iLearn» для учнів з дитячих будинків та малозабезпечених родин. Обирався депутатом Верховної Ради України декількох скликань.

Економіст

Источник